Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


4 de febrer del 2013

Crònica Programa 3 Febrer 2013


El passat 3 de de Febrer , vam tornar  a l’antena  de Ona de Sants, amb un nou programa  de Radio Caliu, hem tingut les secions  fixes com  l’endevinalla  del Luis Batlle, aquest mes amb una endevinalla  de fruita molt madura, jeje “ Verd per fora  i blanc per dins” la solució a l’endevinalla  era…la Pera, ningú  va ser premiat  amb  mega- fantástica, samarreta dels 20 anys del grup Caliu, mmmm!! Quina pena…haurem de tornar a guardar el premi  pel proxim programa...ja té teranyines...
Però…deixem la pena de banda, perquè una de les secions estrelles del programa, la secció d’en Pàmies, aquest mes ens  va fer una  recomanació  de catategoria, el Xef  Pamiex ens va recomanar  el restaurant  Sr.  Parellada, no apta per a segons quines  butxaques…cada mes podem escoltar i saber una mica més, dels  refinats gustos del nostre crític gastrononic...
Vam fer una mica d’història de les tradicions … la Maria Dalmases , la Monica Casas, el Martí  i la Mireia Guilera, ens van parlar de l’historia i dels origens del Carnaval , la Monica ens va fer un recordatori de les poblacions i ciutats  que tenen mes tradició a celebrar el Carnaval, Sitges.
També  vam  parlar…de la "Punyetera crisis/estafa" amb l’Alfredo i el Salva Diaz . la veritat es que van ser molt clars i contundents, aquest es un tema que poc  o molt ens afecta a TOTS i TOTES.
La tarda va donar per tot…fins i tot per  un “ remember when” sobre la disfresa que ens ha marcat la vida, l’Anna  Jubany ens va explicar la seva experiencia  Extraterrestre al disfresar-se de  extraterrestre , El  Ruben ens va explicar  que una de les disfreses que mes l’havia marcat  era quant es va  haver  de disfresar  de Tomàquet…i  encara  ara arrosega  un trauma al recordar–ho jeje  la Mireia Guilera, ens va explicar que disfresar-se de Audrey Hepburn i que ningú sabes  de que anava disfresada la va marcar, pero …que li va encantar sentir-se  Audrey per unes hores.. la  Maria Dalmases  ,ens va explicar que un any per Carnaval ,a l’escola que ella anava, hi van anar uns fotògrafs i que es van pasar molta estona fent-los fotos…però que al final …ella no va sortir a la foto, de fet  només s’en veía la cua del vestit de princesa que ella portava. No ens vam oblidar de fer el repàs de les activitats mes destacades , aquest mes hi ha per triar i remenar.
Ahhh!! Pero també vam estrenar noves secions  com per exemple…por un Tube, en que vam parlar d’un video molt emotiu i de superacio personal, Super  Antonio.
I els cotilleos de l’Anna  jubany , que va fer un repas de les noticies mes fresques de la premsa Rosa.
I  no podía faltar els esports amb la Pilar Royo i el David Balmanya, per anar arrodonint  la tarda o posar-nos al dia de fòrmula 1, del futbol,...
Ens va fer il.lusió escoltar al Amali Penja , tant revolucionari  i acid com sempre, gracies Amali !!
Tot aixó …farcit amb música molt variada …i per acabar la tarda amb humor que millor que els acudits de la Berta Mateu.
Bé, si el voleu disfrutar aquí el teniu, clickeu , ens veiem al març! 
Mireia, Radio Caliu , la nova generació.