Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


16 de desembre del 2012

i ens acomiadem però tornarem...al 2013

Bon cap de setmana a totes i a tots, aquí us presentem el darrer programa de radio de la temporada, realitzat en rigurós directe el passat 16 de desembre de 2012.

Resum:
L'Alfredo ens va explicar com havia anat el sopar del Caliu, fet a una massia d'Alella, amb animació de la familia escabechina... i també hem pogut gaudir de les seccions que ja són clàssiques i habituals, com l'endevinalla d'en Lluïs, les notícies més importants relacionades amb la diversitat funcional a mans de Mireia, David, Salva i Pilar.
També l'Anna ens ha explicat la Jornada del Portolà, Pilar la darrera presentació del Documental DIFERENTS que continúa ben viu! i un superresum de la participació a l'expectable "L'Home del Paraigües" al Palau Sant Jordi on Grup Caliu va estar molt actiu en tot el procés...

En Pàmies ens ha sorprés amb una recomanació per anar a un restaurant Iraquí...molt exòtic tot plegat!
No hem tingut temps per fer debat, la trucada del ja habitual Amali ens ha fet riure molt, i tot seguit hem passat a la secció de Zapping i una nova secció d'Esports a mans de Santi Condomines...
La María ens ha resumit el programa i us hem desitjat que passeu unes bones festes!!!
ja pots recarregar-te el programa fent click aquí.

El proper program serà el 3 de febrer de 2013,...i com sempre hi haurà novetats...
Una forta abraçada
l'Equip de Radio Caliu, la nova regeneració!

Des d'aquí volem donar el nostre suport a les Ràdios Lliures, com Ràdio Bronka, que estan recollint fons per editar un llibre dels seus 25 anys d'història, ànims!!!

Més info: