Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


20 de novembre del 2012

Crónica del programa 18/11/2012 i link per escoltarlo!

amb els nervis de punta...abans de començar el programa

Crònica de la nostra locutora Mireia Guilera:

El programa d'avui ha sigut un Coctel de diferents ingredients. 

Hem començat com sempre puntuals a les 17:30. 

El Lluis Batllé ens va fer pensar amb la seva endevinalla, "Una capseta blanca, que s'obre i No es tanca" 

l'Albert Helguera  ha fet de mestre de cerimonies del programa d'avui.

També hem repasat l'actualitat del Mes de Novembre, amb "el que passa a aquest mes" 

El Francesc Pons i el Salva Diaz han comentat  en forma de resum la Jornada de vaga del passat 14 de Novembre.
També hem mirat al futur amb... la Pilar Royo, la Maria Dalmases  i la Mireia Guilera, per mirar d'esbrinar quin sera el futur de Catalunya despres de la jornada d'elecions de proper 25 de Novembre, per fer-ho també hem comptat amb l'ajuda de prestigiós analista polític Vicenç Portal ,que ha contestat amablement totes les nostres preguntes, des d'aquí una forta abraçada Vicenç.
La Berta Mateu  ens ha recordat que el 25 de Novembre, és el dia internacional Contra la violencia de gènere...ara ja sabem que aquesta data l'hem de marcar i reivindicar cada any.
A mitja tarda ens ha entrat la GANA i mentres ens feia "riau riau" la panxa hem escoltat la recomanació de la secció del Francesc Pamies, que ens ha parlat del restaurant Italia la Tagliatella ,una  molt bona recomació.
A la secció QUE FEM? en Carles Comelles ens ha recomanat la peli Sky Fall de la saga de James Bond. i la Maria Dalmases ens ha fet una proposta d'una exposició, i el Francesc Pamies ,ens ha parlat de Softonic una web amb moltes aplicacions gratuïtes.
Per trencar la tarda...Monica Casas ha trucat al Gabi Monasterio , monitor del Caliu, per mirar de saber que fa un Diumenge a la tarda, ens ha comentat que estava a casa mirant la tele, concretament la Copa Davis...sí sí,ja ja...
Gairebé cap al final del programa hem rebut la trucada del carismàtic i oient fidel del programa Amali Penja i el seu gos Poruc, sempre amb un to reivindicatiu...parlant de les retallades a la residència, la Monica ha intentat saber mes coses d'aquest oient que sempre vol parlar amb nosaltres, també hem tingut una estona de Zapping, personar-nos davant de la tele i sentir les recomacions del David Balmaña , que ens ha parlat del programa d'Antena 3 " Tu Cara me suena" on personatges coneguts es posen a la pell de cantants  famosos. La Maria Dalmases ens ha parlat del programa de TV3 Polonia, explicat el per què d'aquest titol( si ho  voleu saber escolteu el programa) i per últim la Mireia Guilera ens ha parlat de la sèrie d'animació de Juanjo Saez Arros Covat i ens ha fet una Reflexió crítica sobre el programa Bestiari il.lustrat i la seva eliminació de la parrilla televisiva.
 Després...i per acabar el Lluïs ha desvetllat l'endevinalla... que aquest mes era " l'OU" 
l'Albert ens ha fet un breu resum del que ha estat el programa d'avui.
I el toc d'humor l'ha donat la Berta Mateu, amb dos acudits molt simpàtics
i per escoltar tot això sempre acompanyat de bona música, tot això que us hem explicat de la veu dels protagonistes de Radio Caliu, la nova generació, la radio inclussiva, l'autèntica clickeu   aquí.