Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


26 d’octubre del 2012

1r programa de la segona temporada! Som-hi!

Ahir a la tarda vam estrenar un nou format de programa, més viu, més interactiu , amb més seccions més curtes i relacionades entre elles.

Com vau poder comprovar hem fet molts canvis:

Ens hem atrevit a posar diferents sintoníes, que introdueixin les seccions, inclosa la tradicional falca de l'entrada al programa.

Hem introduït dues seccions molt personalitzades, "l'ENIGMA D'EN LLUÏS", i " DINAR AMB PÀMIES". En la primera Lluïs Batlle, ens plantejarà a cada programa una endevinalla o un enigma...i convidem al públic a trucar i dir la resposta, per qui encerti regalem una samarreta del grup caliu exclussiva del 20è aniversari. En la segona secció, Francesc Pàmies com a bon gourmet, ens recomanarà un restaurant de la ciutat de Barcelona per fer un bon tiberi!

La secció de notícies, l'hem anomenat "QUE PASSA AQUEST MES?" i circularan diferents dels nostres col·laboradors/es informant de notícies relacionades amb el món de discapacitat, ahir vam trucar a Nacho Cisa, que va realitzar una campanya publicitària amb Leo Messi pels Specials Olímpics. Pilar Royo i Francesc Pons es van explicar la història d'aquests jocs tan especials...
També Ana,Salva i Pàmies ens van explicar en qué consistía una de les festes clàssiques del Grup Caliu, el "Halloween/Castanyada". I Mònica i Carles Comellas ens han avançat alguna novetat respecte un altre clàssic, el sopar de nadal de cada any, aquest cop no es farà al nadal i serà fora de la ciutat de Barcelona...en un lloc molt especial...

El lleure també ocupa un lloc especial dins del programa, començant pel més conegut "ZAPPING", on David, Maria i Ana, van opinar sobre diferents programes i series de televisió. Maria i Carles expliquen diferents propostes per sortir i aprofitar la ciutat de Barcelona.
I per acabar un "toque de humor", amb la secció "Trenquem la migdiada" despertem a un monitor/a de l'associació i treiem informació del que estava fent en aquell precís moment, una tarda de diumenge qualsevol... just després va trucar un tal "Amali Penja", per fer una reclamació a l'Ajuntament pel tema dels pipican...i crec que no serà la primera vegada que truqui...
Tot plegat una hora i 30 minuts de pur entreteniment radiofònic,...i és que com diu el documental som DIFERENTS fins i tot a la Ràdio.
Ah!! el proper programa serà el 18 de Novembre! Us esperem oients!

Per escoltar el programa del passat 21 d'octubre de l'inici  de la nova temporada, la segona  !!!  , clickeu  AQUÍ.