Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


19 de juliol del 2012

Bon estiu i fins la propera temporada!!!

I així arribem al final de la primera temporada de Radio Caliu, la nova generació...la nostra primera experiència continuada a una emisora real, gràcies a Ona de Sants Montjuïc hem format part de la seva graella de programes, fent una radio diversa i inclusiva, realitzant un programa mensual d'1 hora.

Volem agrair la força que transmeteu amb cada trucada al programa, per saludar, per felicitar-nos o per animar-nos a continuar. També al públic oient del programa en directe, i a tota la gent que després visita aquest bloc per escoltar cadasqun dels programes, absolutament tots estan penjats amb el seu enllaç corresponent.

Volem agrair el suport de la Laura com a directora del Grup Caliu, i el suport del Markos en el suport virtual per editar els programes. Volem agrair a Radio Nikosia per la seva energia i font d'inspiració.

Volem destacar que aquest nou període ha estat un procés d'aprenentatge col·lectiu, des de l'elaboració de l'escaleta i seccions del programa, a la recerca de sintoníes i com fer servir tota una taula de só...un procés pels acompanyants que s'han atrevit amb aquest repte ( Martí, Esteban i Ruben) i per tot l'equip de valentes i valents de l'entitat que amb les seves veus han apropat la realitat de la diversitat funcional a través del mitjà radiofònic: 
Gràcies a Mireia, Maria, Albert, Lluïs, Salva,Pilar,Carles, David,Rosa,Mònica,Ana i Francesc.

Són moltes, moltes hores de feina darrera de cada programa, i som conscients que queda molt per aprendre i per millorar, i us prometem que encara ens esforçarem una mica més.

Mireia i Maria, 2 de les conductores del programa
A l'octubre tornem, ara un descans..., per agafar forces, creativitat,imaginació i fantasía.

Volem també solidaritzar-nos amb la lluita actual de les radios lliures de Barcelona,(Contrabanda, Radio Bronka,... perquè creiem que la llibertat d'expressió fa més democràtica la nostra societat, i una mica més lliure!

Que passeu un molt bon estiu i bones vacances!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fins l'octubre! Us esperem!
Radio Caliu, la nova generació.

Per escoltar el programa del passat 1 de Juliol de comiat de la temporada clickeu AQUÍ.