Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


29 de maig del 2012

Crònica del programa 27 de Maig 2012

El passat diumenge, el programa va tenir com a Tema central: l'estiu i els viatges, els/les nostres tertulians/es van realitzar diferents recomanacions per anar aquestes vacances,per  passar una bona estona i descansar: Múrcia, Dinamarca, Zarautz,...són destinacions atractives, i algunes d'elles les coneixeran directament els socis i socies del Grup Caliu amb els seus emblemàtics viatges d'estiu organitzats per l'entitat...ja queda poc, tingueu paciència...
També en l'apartat de Notícies, va destacar la notícia, "discapacitats indignats/des" ,la participació a la Manifestació del passat 20 de Maig, en defensa dels drets i llibertats de les persones amb discapacitat, perquè el govern ha retallat el 50% del pressupost destinat a inserció socio-laboral, i AIXÒ SÍ QUE NO! Milers de persones, professionals, personalitats, families i entitats van cridar ben fort davant d'aquest nou atac a la dignitat de les persones amb discapacitat, concentrades a l'Arc de Triomf, no hi cabia ni una agulla...va quedar ben clar que SI ENS RETALLEU ENS ABANDONEU!
En l'apartat de Cinema, també han recomenat "Safe". La Publicitat tampoc ha faltat aquest cop,...i hem tingut dues intervencions telefòniques, que ens han animat la tarda...com ens agrada que truqueu durant el programa, perquè és una energia increïble! Gràcies als oients i la gent que truca, ens animeu a millorar cada programa i fer-lo més divertit i entretingut!
i si voleu tornar a sentir-lo, aquí teniu l'enllaç:




l'equip de radio caliu, preparant el programa del 20/5/2012





Bé, estem finalitzant la temporada...ens queda un sol programa...serà el proper 1 de Juliol de 2012...a les 18:00, estarà ple de sorpreses i us prometem que passareu una molt bona estona,
Sí, sí, no us poseu trist@s, és el darrer programa d'aquesta temporada, però a l'octubre continuarem...que tenim piles per estona!
Gràcies per seguir-nos! Al twitter: @grupcaliu
Radio Caliu, la nova generació


Per escoltar i/o baixar el programa podeu fer click AQUÍ