Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


5 de desembre del 2011

Programa del 4 de desembre: 20è aniversari, Nadal i el GImnàs...

Ja estem aquí de nou, ahir a la tarda a OnaSants, gràcies al suport del nostre amic Àlex vam poder realitzar un nou programa de RàdioCaliu,...i amb un toc diferent, es van estrenar com a conductores del programa: Mireia Guilera i Maria Dalmases.

L'equi d'acompanyans: Martí, Esteban i Ruben, van exercir com a tals, com a acompanyants, donant el suport estrictament necessari, perquè hem de felicitar a tots els membres de RàdioCaliu pel seu treball i participació en el programa d'ahir, va ser fantàstic!!

Es van estrenar dues seccions: 
  • Discapacitat i Mitjans de comunicació, amb notícies relacionades amb el tema.(Mireia Guilera)
  • Literatura i lectures, amb recomanacions sobre llibres interessants. (María Dalmases)
Després la resta de participants: Ana Jubany, Eli Galiano, Francesc Pons, Salva Díaz, Pilar Royo i Mónica Casas, van opinar sobre diferents temes, concretament el que els hi va semblar interessant d'aquest 20è aniversari del Grup Caliu, després explicant que significa i que els hi agrada del Nadal, i també dels propòsits de l'any nou, amb el tema estrella "Donacions al gimnàs", perquè paguem el gimnàs i després No anem...

Entremig conte-audio d'Eduardo Galeano, i música,i molt més...

Ens acomiadem de totes i tots desitjant unes bones festes, per cert al gener col·laborarem amb la campanya de recollida de joguines d'OnaSants, i la seva marató radiofònica de 72 hores...No us el perdeu!!!!!

Per sentir tot el programa, clicka'm al PLAY :