Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


16 de gener del 2012

El 2012 tornem a emetre, Nou programa el 29 de gener

Us volem desitjar un bon any a totes i a tots, perquè nosaltres ens hem aixecat ben d'hora aquest 2012 i ahir vam estar preparant la sessió i programa del proper 29 de gener a OnaSantsMontjuïc, 94.6 FM, de 17:30h a 19:00h, i el tema és ben interessant i profund, de ben segur que estarem donant-li voltes més d'un programa i de 2...

Atenció que allà va: 
Com veuen el món les persones amb discapacitat intel·lectual? Que podem aportar per canviar-lo? per millorar-lo?

El món: la vida, l'amor, la societat, la feina, la parella, ...

Un tema profund, proposat per la Mireia, que serà conduït per ella mateixa, i Maria.D, i amb la participació de Salva, Lluïs, Pilar, Francesc,Albert,Mònica i Carles.  I segur que vindran per sorpresa més membres del taller de RadioCaliu, que s'apunten a darrera hora...i volen sortir en antena...bé aquest cop el tema ho mereix...

Us informem que ja hem iniciat els contactes amb les companyes i companys de RadioNikosia per realitzar la segona part del Debat sobre psiquiatria franquista...busquem data, perquè tenim moltes ganes de veure'ls.

Una forta abraçada i recordeu que durant el Programa, les i els oients podeu participar , trucant pel telf.  93431 84 08.

Ah!!! i el Grup Caliu ja té twitter, @grupcaliu.