Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


7 de novembre del 2011

Programa Radio Caliu especial Eleccions 20N

El passat mes d'octubre vam preparar amb molta dedicació i amb el suport d'en Martí, el programa de ràdio Caliu sobre les eleccions generals del proper 20N, la intenció era per una banda fer debat: Eleccions sí o no? anar a votar o quedar-se a casa? ...i sobretot poder preguntar directament a diferents partits polítics, els que estan representats legalment en el Parlament sobre temes relacionats amb el món de la discapacitat... 

I dit i fet!! El dia 6 de novembre de 2011 de les 17:30h fins a les 19:15 una maratoniana sessió amb participació telefònica de representants de tots els partits polítics amb representació: Ciutadans, CiU, ERC, PSC, Iniciativa-EUA, i PP.

Els membres de l'equip de Ràdio Caliu van poder parlar directament sobre temes com les polítiques per a persones amb Discapacitat, la Independència de Catalunya, el 15M, la crisi, el metro, els peatges...etc,etc i com que el millor per vivenciar aquest moment és escoltar-ho aquí teniu l'enllaç per escoltar tot el programa amb banda sonora inclosa, i a l'apartat de descàrrega el podeu baixar al vostre PC:

Per escoltar el programa Clicka'm al PLAY:




Ens veiem al Desembre...amb més temes...

Una forta abraçada
Equip Ràdio Caliu