Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


30 d’octubre del 2011

Les eleccions del 20N a debat a RàdioCaliu

En primer lloc volem agrair a totes les persones que han fet possible aquest primer programa a Ona Sants, i en especial a la nostra tècnica de só Ivanel.
No us podem negar que estàvem nerviosos/es..., però amb moltes ganes de trencar el gel, i en Martí ens ho ha posat fàcil com a moderador i conductor del programa.
Prèviament en la sessió anterior havíem preparat les opinions respecte les eleccions del proper 20 de Novembre, amb certa inquietud i desconfiança vers la classe política, i amb la preocupació per la crisi i la feina com a eix.
Les intervencions telefòniques: de Laura.G (la directora), la Maite, la Mare de Eli i la Eli Font,...ens han animat moltíssim!! hem estat conscients que estàvem en directe i encara ens hem esforçat més.
Ja tenim ganes que arribi el proper diumenge 6 de novembre, tot just una setmana abans del sopar del 20è aniversari del Grup Caliu, perquè tornarem a abordar el tema eleccions, reflexionant col·lectivament, i podrem preguntar directament a diferents polítics/ques que intervindrán durant el programa, no us el podeu perdre, serà a les 17:30h fins a les 19:00h.
A l'apartat de "Programes per descarregar" del menú de dalt ja el podeu guardar i escoltar, i fent click al "Play" de a continuació ara mateix:



k vagi molt bé! Fins la propera!
Radio Caliu, la nova generació.