Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


28 d’octubre del 2013

18è programa de Ràdio Caliu a Ona de Sants

Molt bones a tots i totes.

Ja tornem ser aquí, estrenem 3era temporada de RàdioCaliu , la Ràdio diferent per a persones diferents, a Ona de Sants de Barcelona.

Aquest diumenge em tornat a moltes ganes, il·lusió i les pil·les recarregades, per aquesta nova temporada donem la benvinguda a un noi soci que participarà de manera activa en el programa es diu Adrià.

Com sempre comencem el programa amb l'enigma d'en Lluís.

Al ser el primer programa de la temporada després de l'estiu ,vam comentar tots els viatges que es van realitzar des de el Grup Caliu .

El proper dijous, celebrem la festa del terror al grup caliu, fent recordatori d'edicions anteriors i comentant les novetats d'aquest any.

També parlem del sopar de famílies que es farà el proper 30 de novembre, una ocassió per gaudir i passar-s'ho bé...aquest any tindrem música en viu de la Rumba Tarumba.

Acabarem el programa parlant de la via catalana, cinema, i esports.

Per cert vam rebre un missatge de l'Amali al contestador del programa.

Si voleu escoltar el programa ja sabeu clickeu AQUÍ.

Ens escoltem en el proper programa.

Forta abraçada.

Ràdio Caliu