Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


17 de juny del 2013

1 7è programa i fi de la Segona temporada a Ona de Sants! Programón!

Doncs sí, quina calor que fa!!! Ha trigat molt però ja la tenim aquí i durant molts mesos...això esperem per anar a la platja, als viatges d'estiu del Grup Caliu, per prendre granissades a les places...en fi per descansar una mica, però sempre per agafar forces i idees per la temporada que ve.

Us presentem la crònica del programa basada en el Resum de l'Albert:
Comencem amb una frase històrica "llevamos un mundo nuevo en los corazones..." com a frase de concurs...una trucada i no encerta, ohhhhhhh....

Després el nostre amic Edu explica molt detalladament la història i llegenda de l'origen de la Revetlla de Sant Joan, la nit del foc. La Pilar i la Mònica expliquen la ruta dels bombardejos a Vilanova i la Gertrú, i l'Alfredo la mega i darrera gran presentació al Museu d'Història del documental DIFERENTS el passat 29 de maig, i l'exclussiva que ja el podeu veure on-line al youtube: http://www.youtube.com/watch?v=rxLreOOgdu0 des del dia 1 de Juny 2013.

La Laia, el Carles i el Andrés expliquen finalmente les destinacions dels viatges d'estiu organitzats pel Grup Caliu: Munich, Còrdoba, Oviedo i Huelva...i les seves preferències...

L'Anna explica la seva vivència al concert d'Alexander Sanz...total!!!!!
La Laia ens convida al teatre Romea, on participa conjuntament amb Yuri ( auxiliar de tècnic de so de ràdio Caliu) en una fantàstica obra de teatre, amb un preu a guixeta de 12e...us animeu? Francesc també recomana l'obra Don Juan Tenorio al teatre Comtal.
Mireia ens informa del concert de la Llibertat que es realitzarà al Camp Nou, i les entrades ja estan exhaurides.

La Mirea i la Maria posen a prova a la Mònica i a l'Alfredo amb "notícies incertes"...
María ens parla de la Primavera turca i la forta repressió policial del president Erdogan.

Andrés i David obren la secció d'esports amb la polèmica Maurihno, el fitxatge de Neymar, la nova etapa de Guardiola...i l'accident mortal d'un treballador de la Fòrmula 1....i ens solidaritzem amb ell i la seva familia.

Mireia canta una petita estrofa amb la seva melòdica i dóna la benvinguda a l'Amali Penja i el seu gos Poruc, que ens visita de nou, tot un clàssic per parlar de les pensions, l'estiu, el casal i la seva  lluita incansable.

Tot l'equip de Radio Caliu s'acomiada amb bons desitjos , tot recordant a cadasquna de les persones implicades al Grup Caliu, i us desitja un molt bon estiu!
Fi de la temporada, tornem a l'octubre!!!
Salut!
Equip de Ràdio Caliu La Nova Generació

PD: Per cert, la frase, és de Buenaventura Durruti: "Llevamos un mundo nuevo en los corazones, y ese mundo está creciendo a cada instante".

Podeu Escoltar el programa sencer: Clickant AQUÍ.