Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


21 d’abril del 2013

15 programes a Ona de Sants, Radio Caliu és imparable!

Aquest diumenge...solventant alguns problemes tècnics...hem aconseguit realitzar el programa nº15 de Radio Caliu la Nova generació!

A les seccions de sempre ja fixades ( enigma d'en Llüis, Que passa aquest mes,...) hem afegit noves seccions, la més destacable la "tertúlia futbolera"conduïda magistralment per Santi i ben acompanyat per Alfredo, David i Francesc Pàmies...va ser una primera
experiència abordant el conflicte Casillas vs Maurinho...i les lessions al FC.Barcelona...tot s'ha de dir que encara estem lluny del Pujal...però mica en mica prenem nota de la Porteria...

El tema central del programa va ser la Diada de Sant Jordi, Ana Jubany ens va convidar a visitar la "paradeta del Portolà", un clàssic aquest 23 d'abril, i després amb un apassionat debat sobre la festa i la cultura de regalar roses i llibres...amb bon sentit de l'humor es van exposar les posicions...cadascú la seva, l'Albert Helguera, Farncesc Pons, Santi, Mireia i Andrés, moderats pel Martí, també sobre la reivindicació que la Diada de Sant Jordi a data d'avui no sigui festiva a tot Catalunya.

Mireia va fer 3 recomanacions literàries molt interessants per adquirir aquest proper 23 d'abril, i Alfredo ens va informar que al Barri de Sants a la Fira coincidia aquest passat cap de setmana el Saló Internacional de Còmic i va anomenar els dibuixants que vindríen convidats perquè freaks portéssin els seus comics per aconseguir la signatura.

Carles Comelles i Laia Serrats ens van explicar algunes anècdotes de la tradició així com l'origen de la llegenda, dels personatges,...i com aquesta festa de la cultura catalana s'extén a varis països del tot el món.

Pilar i David Balmaña ens van narrar la crònica del documental "72 Horas", del passat 23 de març, aquí la teniu íntegre en el següent enllaç on el podeu veure on-line: http://documentaldiferents.blogspot.com.es/2013/04/presentacio-del-documental-72-horas.html

Francesc Pons , Mireia Guilera i Ruben van explicar la vivència de la darrera sortida del GIMH amb el Carles Vallejo del Memorial de la SEAT, que havíem fet just el dia anterior,...per tant la informació estava molt fresca...i la vivència molt interessant...un exemple de lluita obrera.

Per acabar Andres, Carles i Laia van realitzar una divertida narració d'una de les activitats clàssiques del  Grup Caliu, "la calçotada" a Ca n'Aixelà, a Santa Margarida dels Monjos.

i no trobeu a faltar alguna cosa??
...quan ja estàvem recollint les jaquetes...una trucada inesperada, Amali Penja no ens va fallar i va felicitar-nos pel programa, tenia un xibarri muntat a la casal, pensem que havia organitzat una festa clandestina sense permís oficial, aquest Amali és un rebel...

Clickeu AQUÍ per descarregar o sentir el programa.

Fins el proper programa, al maig !!