Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


28 de març del 2012

Programa de Seccions en marxa!

Avui 25 de març de 2012, hem fet un pas més enllà en l'autogestió i l'autonomia de l'equip de Ràdio Caliu, la nova generació....i és que hem treballat molt prèviament per preparar aquest programa organitzat en seccions fixes que de ben segur anirem millorant i incorporant de noves:  

  • Notícies sobre el món de la discapacitat: La Mireia i la María han explicat diferents temes d'actualitat relacionats amb el món de la discapacitat i la ocupació laboral, la tassa d'atur es dispara...i la precarietat. També han comentat com va ser la recollida del premi de la Fundació Lluïs Carulla al Palau Robert el passat 15 de març,...vam ser els únics premiats que vam realitzar parlament d'agraïments i van posar el trailer que va provocar els aplaudiments del públic assistent.
  • Cinema: Salva ens ha explicat i recomanat 2 films que estan en cartell.
  • Món Literari: Es consolida un espai sobre lectures i llibres, de la mà de Maria i Rosa.
  • Moda, tendències i Salut: Pilar, Mònica i Ana explicarán diferents aspectes d'actualitat. En aquest programa Pilar ha comentat la moda dels polítics, les diferències segons siguin d'un partit o un altre, i l'Ana ha llençat una pregunta a l'Audiència: Perquè els polítics sempre vesteixen de "traje y corbata"? La intervenció telefònica de l'Amali Penja, ens ha iluminat, i ha afirmat, "perquè els paguem tots nosaltres" i ens ha recordat la importància de la memòria històrica.
  • Oci Inclussiu: En Francesc, en Lluïs i l'Albert ens han contextualitzat sobre el concepte d'Oci Inclussiu,i ens han facilitat diferents alternatives per gaudir al màxim del nostre temps lliure...
Salva ha recordat l'exclussiva, el proper 22 d'abril ens acompanyarà en el programa una de les germanes del Salvador Puig Antich, Imma Puig Antich, i li podrem realitzar una entrevista, ens esforçarem molt en pensar preguntes interessants.


Al final hem entrevistat un nou soci, en David, i ens ha contestat els motius per apuntar-se al Grup Caliu i quines activitats de les realitzades fins ara li agraden més.

Com sempre, una excel·lent selecció de cançons han acompanyat el programa d'avui escollides pels/les membres de RadioCaliu, que ha estat conduït de forma excepcional per la Mireia, l'Albert i la María.
i ara si no l'heu pogut escoltar aquesta tarda, ho podeu fer en el següent enllaç i també en l'arxiu de la columna de l'esquerra on posa "Programes":
Gràcies pel vostre suport!!