Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


31 de gener del 2012

Crònica del Primer Programa Autogestionat de Radio Caliu

Instantània del passat diumenge realitzant el programa
Bon día a totes i a tots, 
El passat diumenge 29 de gener 2012, vam viure una experiència nova, la primera hora i 15 minuts de Programa en directe...amb els nervis i la dificultat que això suposa...a Radio Caliu, la nova generació, amb un tema molt interessant i que serà un dels temes centrals en el tipus de programa que estem construïnt gràcies a la col·laboració d'OnaSantsMontjuïc: 
El món vist per les persones amb discapacitat.

...i és clar, el món és molt gran, tan gran que dóna per molt...per tant com hi ha tants sub-temes, els anirem tractant mica en mica en diferents programes, alternant amb altres seccions més divertides..., però ens comprometem que ens esforçarem encara més, per fer un programa divers i diferent, que estem organitzant a les sessions de treball cada mes a la nostra seu.

Durant el programa vam celebrar amb crits i aplaudiments, les tres trucades del nostre públic oient, també vam informar d'una exclussiva: "el premi que ha rebut el documental DIFERENTS" per part de la Fundació Lluïs Carulla.

A més l'Àlex d’OnaSantsMontjuïc, que ens ajuda amb la taula de so i una mica més... gràcies Àlex!... ens va comentar que a internet també tenim públic oient, ja que els programes, es graven i es torna a escoltar durant la setmana al 94.6 fm. 

Bé, us deixem el link per descarregar i sentir el Programa, per tots aquells i aquelles que no el vau poder gaudir en directe: Desitgem que us agradi, i si voleu fer arribar propostes, ho podeu fer en forma de comentari en aquest post, o enviant un email a caliubcn@gmail.com. 


Per sentir tot el programa, clicka al següent enllaç:


4t Programa de RàdioCaliu a OnaRàdio
                               
Moltes gràcies pel vostre suport.
Radio Caliu, la nova generació