Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


7 de juny del 2016

Una setmana més tornem a ser a Ona de Sants amb mooooltes ganes de fer ràdio. Poc a poc es van fent millores a les instal.lacions d'Ona de Sants que ens permeten estar més còmodes.

En aquest programa vem fer una excursió amb el Grup de Joves pel Parc Güell de la mà de l'Alba Colet. Després de divertir-nos descobrint aquest màgic indret varem sortir de festa amb en Francesc Pons i el grup de Vida Nocturna.

Com que al Caliu tenim temps per a tot, també ens varem reunir per escoltar les lliçons de vida del llibre "I Déu en algún lloc", escrit per Sònia Moll Gamboa.

I també vem tenir temps per marxar de viatge pel Sud de França i Vigo i per anar de concert amb Bruce Springsteen tot provant els entrepans més estrafalaris de la gastronomia humana de la mà d'en Francesc Pons.

Fins la properaaaa!!!!



PROGRAMA DEL 22 DE MAIG