Ràdio Caliu és el nostre mitjà per a comunicar-nos amb el món exterior,per donar-nos a conèixer i per a generar pensament lliure. Els i les membres de Ràdio Caliu tenim la motivació de potenciar la diversitat i la diferència, de compartir experiències i de donar veu a aquelles i aquells que no la tenen... Ràdio Caliu és una ràdio única i diferent per a persones úniques i diferents.


24 de març del 2014

Ja hem tornat!!! 23 de març 2014

Després de 3 mesos sense programa ja tenim moooooooooooooooltes ganes de tornar a estar a l'Ona de Sants i compartir les nostres gestes amb vosaltres.

Però teniem una excusa ben bona, i és que ENS HEM TRASLLADAT.

Gener i febrer han estat 2 mesos molt durs per nosaltres, preparar el canvi de local, les obres al nou local, continuar amb les activitats... però tot plegat la il·lusió ens ha fet tirar endavant i poder gaudir d'un nou local molt més gran que l'anterior.

Us deixem alguna foto, però no oblideu sentir el programa si us voleu fer una idea completa de com és aquest nou local, l'Alfredo, la Pilar i el Francesc ens expliquen com és i com va anar la festa d'inauguració que es va fer el Dissabte 15 de març.

A més d'aquesta notícia teníem d'altres temes que parlar, com les noves activitats que es duran a terme el nou local del GRUP CALIU, de moment hem començat 3: "l'Espai Dolç", la "Sessió Golfa" i "Per Fi és Divendres"... voleu saber de què va tot això???... sentiu el programa, ja el tenim penjat al bloc perquè el gaudiu!!! La Laia i en David us explicaran aquestes activitats.

També hem parlat del futbol, perquè una estona després del programa jugava el Madrid amb el Barça i els i les usuàries de GRUP CALIU el podien anar a veure al local, súper còmodament i amb un projector, algú/na dóna més???

Les altres seccions deixarem que les aneu trobant vosaltres mateixos/es a mesura que aneu sentint el programa, de moment us podem dir que hem parlat d'esports que no són tan esports de la mà de l'Edu, la Maria ens ha parlat del curs de formadors en drets per a persones amb discapacitat intel·lectual, hem tingut trucades en directe, vídeo en directe mentre es feia el programa... en fi... molt complet.

Us esperem a l'abril!!!